About

De fotograaf

Hoi! Ik ben Elise en de persoon achter Elise Chung Photography. Ik ben een enorm gezegend mens met ontzettend lieve familie en vrienden om me heen. Op mijn vijftiende kreeg ik mijn eerste camera,  en wat begon met foto’s maken van vriendinnen, breidde zich al gauw uit tot het fotograferen van meer onbekende gezichten. In februari 2017 heb ik de stap genomen om er echt werk van te maken: Elise Chung Photography  was geboren.

Mijn fotografie

Wat ik zo leuk vind aan fotografie is dat ik momenten kan vastleggen. Ik hou van emoties en levendigheid. De sfeer die ik wil creëren is echt en puur. Maak je geen zorgen over het poseren, ik help je daar graag bij als het nodig is. Niks geforceerd, maar ongedwongen en natuurlijk, gewoon mooi zoals jij bent.

Dingen die mij blij maken

In willekeurige volgorde: creatief bezig zijn – goede gesprekken ’s avonds laat – green tea latte – vallende sterren kijken in de zomer – verrassingen – lekker eten en dan met name de Aziatische keuken (Chinees, Vietnamees, Koreaans, Japans! You name it, I love it) – spontane tripjes, liefst naar het buitenland – puppies – Lays chips – zonsondergang